Photo: Marko Prpic/PIXSELL

(FOTO) OVO JE ČOVJEK KOJI JE PREVARIO CRO COPA: ‘Prebrojite prste nakon rukovanja s njim’

Autor: Željka Orešković

Prevario je mnoge borce, smišljao isprike, pa nestao

Mirko Cro Cop Filipović prije četiri je godine u Zagrebu pred 14 tisuća gledatelja pobijedio na K-1 Grad prixu.

“Ostvario sam dječački san, u ring sa, došao kao otpisan, a odlazim kao pobjednik, sretan i ponosan. Ovo je kruna moje karijere”, kazao je tada Mirko, kojem je to zaista bila jedna od borbi koje su obilježile njegovu karijeru. Ipak, nakon toga su uslijedili problemi, naime, Mirko, ni bilo koji drugi borac nikad nisu vidjeli svoj novac.

Cro Cop se o ovom izjasnio i na svom Facebook profilu gdje je oštro udario na vlasnika organizacije K-1, Mikea Kima. On je nekoliko puta obećavao platiti dug, ali to nikada nije napravio iako je u međuvremenu organizirao nove turnire.

“Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo je lice Mikea Kima, vlasnika jednog od najvećih sportskih brendova K-1. Ostim toga, on je i profesionalni prevarant. Nikada nije isplatio borce za K-1 GP 2013. u Zagrebu. Dao je mnogo obećanja i svaki put je rekao: ‘pričekajte još malo’.

On se ponaša kao petogodišnjak i ima legendarne isprike za kašnjenje isplate dugova. U ovo vrijeme, prošle godine, uhvatio sam ha u Beogradu i tamo je obećao da ćwe platiti do 1. ožujka 2017. godine, molio je da se strpimo. Došao je 1. ožujka, a on je rekao: ‘pričekajte još malo’. Sada već mjesecima ignorira i pozive i poruke boraca, tipično za prevarante i barabe. Sada se skriva u nekoj rupu u Kini ili Koreji.

Samo želim upozoriti sve K-1 borce, ali i ostale, da ne posluju s njim. Onima koji se rukuju s njim preporučujem da nakon toga prebroje prste”, napisao je Mirko.




 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.