Foto: Marko Prpic/PIXSELL

(FOTO) MIOČIĆ S NOVOM BORILAČKOM ZVIJEZDOM: Stipe se javio, navijači nagrnuli na njega

Autor: I.K.

Jake Paul, poznati YouTuber, već neko vrijeme privlači pažnju kao boksač koji ulazi u ring i nastupa u mečevima u kojima je glavna stvar zabava. Paul će svoj novi izazov imati 29. kolovoza kada će navući boksačke rukavice i srest će se s Tyronom Woodleyjem, bivšim prvakom u velter kategoriji u UFC-u, a dok promovira taj meč, uz njega je bio – Stipe Miočić.

Američki borilački majstor hrvatskih korijena je u svojim pričama na Instagramu objavio i podijelio nekoliko snimki s Paulove promocije.

Screenshot: Instagram/Stipe Miočić

Veže ih mjesto rođenja

Miočić i Paul povezani su mjestom odakle su rodom s obzirom na to da su obojica iz američke savezne države Ohio. Jake Paul će upravo u svojem rodnom Clevelandu za mjesec i pol ići na Woodleyja, a nekadašnji prvak u teškoj kategoriji u UFC-u došao mu je pružiti podršku.

Nekim ljubiteljima borilačkih sportova to se nije svidjelo.

Napali su Stipu

U reakcijama na objave u kojima je Miočić uz Paula, našli su se i komentari da se američki borilački majstor hrvatskih korijena ovim svojim potezom – prodao.

Razlog za takav pogled vjerojatno je u tome što mnogi ljubitelji borilačkih vještina ne smatraju Jakea Paula ozbiljnim boksačem. Umjesto toga, tu je pogled da mu je najvažnije od svega privlačiti pažnju.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.