Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO) CRO COP OBJAVIO SLIKU IZ BOLNICE: Zaprimljen je na odjelu za epilepsije

Autor: Bruno Herljević

Proslavljeni hrvatski borac Mirko Filipović u petak javnosti obznanio kako je primoran završiti karijeru zbog zdravstvenih razloga.

“Zadnja dva-tri mjeseca sam imao problema s vratom. Prošli ponedjeljak sam na treningu zarotirao glavu desetak puta u jednu stranu, desetak puta u drugu i nakon toga sam pao u nesvijest. Imao sam moždani udar, krvarenje u mozak. Nije to bila posljedica nekog udarce nego mi je pukla vratna žila od preopterećenja zbog 30 godina treninga.Ja sam danas izašao iz bolnice i htio sam doći ovdje da ljudi vide da sam ja zdrav, da ne bude bilo kakvih govorkanja, ali s karijerom je gotovo. Nikada više neću ući u ring, ja više ne smijem dobiti niti blaži udarac jer bit o moglo biti kobno. Imao sam nevjerojatnu sreću u nesreći, jer je ta krv mogla otići bilo kamo”, rekao je 44-godišnji “Cro Cop”.

Filipović je na svojem Instagramu također objavio fotografiju iz bolnice, odnosno slikao je bolničku narukvicu na kojoj stoji kako je zaprimljen na odjelu za epilepsije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

?

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)




Filipović je prije manje od dva tjedna u SAD-u na Bellatoru 216 svladao Amerikanca Roya Nelsona. Bila je to deseta uzastopna pobjeda hrvatskog veterana nakon koje su se najavljivale nove borbe no od njih neće biti ništa. Tijekom karijere Filipović je ostvario 38 pobjeda, 11 poraza i dva remija.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.