(FOTO) BIZARNA SITUACIJA! Pogledajte zašto ova djevojka ni u snu ne može nastupati za UFC!

Autor: Patrik Mršnik

Brazilka Gabi Garcia poznata je kao velika jiu-jitsu zvijezda. Na dan Nove godine u japanskoj Saitami svoju je posljednju protivnicu, Barbaru Nepomuceno pobijedila za svega dvije i pol minute. To je bilo dovoljno za pompozne medijske naslove. Jedan od takvih Garciju je okarakterizirao kao najstrašniju ženu na svijetu.

Ona je nastupala za nekoliko promotorskih kuća, a ni u jednoj se agenciji nije zadržavala predugo s obzirom na to da su organizatori uglavnom često imali problema s nalaženjem suparnica. Navodno, nema joj ravne… A njen izgled govori više od tisuću riječi. Visoka je 187 centimetara, a ima nevjerojatnih 107 kilograma.

Borilačka javnost s pravom se pita zašto ova borkinja nema svoje mjesto u UFC-borbama. Razlog je jednostavan. Naime, osim svega navedenog, ta organizacija je ne može smjestiti niti u jednu kategoriju. Izgleda nestvarno, ali Garcia je od zasad najteže borkinje u UFC-u teža za čitavih 40 kilograma.

View this post on Instagram

#tbt especial. #rizin14 O dia que a campeã de kickboxing que mais me desrespeitou na minha carreira durou 3 minutos. Todos querem falar e ter aquilo que você tem, as pessoas só não querem ter a mesma dedicação e as mesmas dores. antes de falar de mim respeite minha história, que venha a próxima. ?????????? #tbt special. # rizin14 The day the !!!!! the kickboxing champion disrespected me in all my career survived 3 minutes. Everyone wants to talk and have what you have, people just do not want to have the same dedication and the same pain. Before you talk about me, respect my story, call to next one plese. #gabigarcia #teamgabigarcia #gabigarcia #rizinff #rizin14 #wmma

A post shared by Gabi Garcia (@gabigarciaofficial) on




View this post on Instagram




#motivationmonday 10 days ago./ TOKYO japan ?? #rizin14 #rizinff #rizinガール #gabigarcia

A post shared by Gabi Garcia (@gabigarciaofficial) on

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.