Photo: Twitter

EVO GDJE MOŽETE GLEDATI BORBU HRGOVIĆA I MOLINE: Spektakl koji se ne smije propustiti

Autor: Andrija Kačić Karlin

Za ljubitelje boksa danas je veliki dan.

Danas je na rasporedu najiščekivanija borba godine. Novi, uzvratni sudar Anthonyja Joshue (22-1) i Andyja Ruiza Jr-a (33-1) meč je o kojem se priča još od lipnja i senzacionalne pobjede meksičko-američkog teškaša u Madison Square Gardenu. A osim bitke za WBA (Super), IBF, WBO, i IBO pojaseve, priredba naziva ‘Clash On The Dunes’ hrvatske će gledatelje privući i nastupom našeg najboljeg boksača.

Nakon devet profesionalnih pobjeda iz isto toliko nastupa, Hrgović će novu obranu svoje WBC Internacionalne titule i novu prepreku imati u dosad najopasnijem protivniku – bivšem dvostrukom izazivaču Ericu Molini (27-5)!

Ovaj boksački spektakl moći ćete uživo pratiti na glavnom kanalu RTL-a i RTLplayu. Od 17.45 sati počinje emisija iz studija, a od 18.40 sati izravni prijenos meča Filipa Hrgovića i Erica Moline.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.