screenshot/ Instagram

‘DONALD TRUMP ME ZVAO ZBOG MIOČIĆA’! Šef UFC-a otkrio ekskluzivnu informaciju

Autor: Bruno Herljević

Šef UFC-a, Dana White, otkrio je u razgovori za TMZ Sports, kako ga je predsjednik SAD-a, Donald Trump, zvao nakon borbe za naslov teške kategorije između Stipe Miočića i Daniela Cormiera ovoga ljeta.

Nije tajna da su White i Trump bliski jer ga je šef UFC-a otvoreno podržavao tijekom njegove predsjedničke kampanje, a sada je otkrio što mu je predsjednik rekao nakon borbe za naslov prvaka teške kategorije.

White kaže kako je Trump ostao začuđen nakon borbe Miočića i Cormiera. Amerikanac hrvatskih korijena bio je veliki favorit za obranu naslova, ali ga je Cormier spektakularno nokautirao i postao prvak u teškoj i poluteškoj, dakle dvostruki.

”Nekada me zove. Posljednji put kada je bio zaluđen nekim mečom je bio dvoboj između Cormiera i Stipe. Jer nije vjerovao da Cormier može pobijediti u tom meču. Rekao mi je: ‘Jesi ti to očekivao jer ja nisam?’ Nije mogao vjerovati da ga je Cormier nokautirao”, rekao je White.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.