fbpx

CRO COPU STIGLI NALAZI DOPINŠKE KONTROLE! Što će sada reći njegov ‘krvnik’ Nelson?!

Autor: Bruno Herljević

Američki borac Roy Nelson provocira Cro Copa otkada je saznao da će se 25. svibnja boriti protiv njega u sklopu Bellatorove priredbe u Londonu. Nelson je slavnog hrvatskog borca počeo podbadati izjavama o tome da Cro Cop i dalje koristi nedozvoljena sredstva, aludirajući na njegovu suspezniju iz 2015. godine, kada je Mirko sam priznao da je koristio male količine hormona rasta kako bi zaliječio ozljedu ramena.

Iz Bellatora su odmah poručili kako će ga nekoliko puta testirati i sada je obavljeno prvo testiranje. Cro Cop se na svojem Facebook profilu pohvalio kako je prvo testiranje dobro prošlo, a vijest je prenio s borilačkog portala MMA Junkie.


Testiranje je odrađeno početkom travnja, a obavio ga je Michael Mazzulli, predjsednik Moheganske komisije, a on je rekao za MMA Junkie kako je Mirko testiran preku urina i uzorak je analiziran u SAD-u te je bio negativan.

“Posljednja stvar koju želim je negativno utjecati na njegovu karijeru. 2015. je bila prjie tri godine, tako da je vrijeme da mu dozvolimo da se bori i zarađuje za život”, poručio je Mazzulli. Dakle, Cro Cop je čist, a da vidimo što će sada reći Roy Nelson…

Autor: