Screenshot

Cro Cop u suzama zahvalio navijačima, a pobjedu posvetio sinu!

Autor: dnevno.hr

Što još da kažem osim da vas volim. Godinama ću pamtiti ovaj trenutak", rekao je Mirko

Mirko Filipović Cro Cop u subotu se, nakon pobjede u finalu Rizinovog World Grand-Prixa iskreno zahvalio svojim navijačima.

“Hvala svima na velikoj podršci. Ne mogu opisati koliko sam sretan i ponosan. Stigao sam ovdje s mnogo ozljeda no na kraju dana pojas je kod mene. Hvala mojem stručnom stožeru i prijateljima koji su bili uz mene. Ovo je možda bio moj najteži turnir u karijeri. 10 godina nakon što sam osvojio PRIDE-ov Grand Prix stigao je ovaj naslov. Što još da kažem osim da vas volim. Godinama ću pamtiti ovaj trenutak”, rekao je Mirko nakon meča.

“Veliki pozdrav svima koji su mi davali podršku iz Hrvatske i svim gledateljima koji su bili uz mene. Ovu pobjedu posvećujem svom sinu Ivanu koji će uskoro napuniti 14 godina”, kazao je Filipović za dnevnik.hr.

Mirko Filipović osvojio je Rizinov Grand Prix pobjedom u finalu protiv Iranca Amira Aliakbarija. Nakon što se svladao u četvrtfinalu Lawala i ranije u subotu Baruta u polufinalu, Mirko je za svega nešto više od dvije minute u finalu nokautirao favoriziranog hrvača iz Irana.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.