FOTO: Twitter

CRO COP LEŽI U BOLNICI, A DEBELJKO GA PROVOCIRA: ‘Čuo sam da je NAVODNO ozlijeđen’

Autor: Željka Orešković

Nelson misli da se Mirko izvlači

Cro Cop se odmah nakon operacije prednjih križnih ligamenata lijevog koljena javio svojim obožavateljima. Objavio je poruku na svom Facebook profilu, a u njoj se ispričao i Nelsonu, s kojim se trebao boriti u Londonu te je ostao savršeni gospodin.

“Isprike svima, posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu, a sada od nje neće biti ništa”, napisao je Filipović.

Za razliku od njega, Amerikanac je ostao Amerikanac prilikom obraćanja svojim navijačima i nije propustio priliku da provocira Mirka, iako on trenutno leži u bolničkom krevetu.

“Bok, ekipa. Kao što ste čuli, borbe s Cro Copom neće biti jer se navodno ozlijedio ovaj vikend. Na znam kako, ali navodno je ozlijeđen”, izjavio je opasni debeljko, poznatiji kao “Big Country”. Standardan je to trash talk za kojim posežu mnogi borci, ali čini se da je shvatio da nije trenutak za to te je na kraju Mirku ipak poželio brz oporavak.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.