Izvor: Screenshot/ Instagram

BRUTALNO ‘OPRAO’ ZVIJEZDU U PADU: ‘Izbaci takve stvari iz svojih usta ili nestani zauvijek!’

Autor: I.K.

Conor McGregor nastavio je svoj pad u UFC-u gubitkom borbe protiv Dustina Poiriera, kada je pretrpio lom noge i nije mogao nastaviti zvučni okršaj. McGregor je unatrag tri godine izgubio u tri od svoja četiri nastupa u oktagonu, dvaput u nizu protiv Poiriera, no unatoč tome, i dalje je jako glasan u javnim obraćanjima.

Irska borilačka zvijezda je nakon ozljede protiv Poiriera verbalno napala suprugu borca koji je slavio. McGregor na tome nije stao, nagađa se i da je prijetio Poirierovoj kćeri, a sve skupa je dovoljan razlog da trpi kritike.

Među McGregorovim kritičarima se nakon njegovih novih istupa našao i Paul Felder, 36-godišnji donedavni borac u UFC-u, danas komentator zbivanja u najjačoj svjetskoj organizaciji mješovitih borilačkih vještina. Felder je u novoj epizodi UFC Round Upa na YouTubeu kazao da mu je već dosta ispada irskog borca.

‘Pokaži malo poniznosti’

Felder se pozabavio stanjem u kojem je McGregor bio zbog ozljede, ističući da je Poirier u takvoj situaciji mogao ubiti njega, a umjesto toga, on prijeti drugima da će ih ubiti.

‘Pokaži malo poniznosti. Znam da je ovaj sport nasilan, to mi je jasno. Od nas se očekuje da prebijemo jedni druge, da sve završi nokautom. No, kada se sve sagleda, nije stvar u tome da ubiješ nekoga, nije stvar u nečijoj obitelji. Izbaci takve stvari iz svojih usta ili nestani zauvijek iz oktagona. Ne želim te više vidjeti’, bio je oštar Felder sa svojim riječima upućenim McGregoru.

‘Ovo nije ulična borba’

‘Ovaj sport nije ulična borba, pitanje života i smrti’, dodao je bivši borac, sada analitičar zbivanja u UFC-u.

‘U boksu i u mješovitim borilačkim vještinama ima i ozljeda od kojih se može umrijeti pa je pričanje o stvarima na način kako to on radi odvratno i to smo rekli milijun puta. Ono što je izrekao bila je pogreška’, zaključio je Felder.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.