BRAĆA FERTITTA NAPUSTILA BROD KOJI TONE: Stvorili UFC i zgrnuli milijune, a sada se bacaju na novi posao

Autor: Bruno Herljević

UFC-u više ne ide tako dobro, u 2017. godini ostvarili su očajne rezultate

Braća Lorenzo i Frank Fertitta, završila su sa svojom avanturom u UFC-u. Braća su stvorila najveću borilačku organizaciju, a prema tverdnjama Forbesa prodali su ostatak udjela u kompaniji i to istom kupcu kojem su prodali većinski udio u srpnju 2016. godine. Riječ je o konzorciju WME-IMG, a prodan im je preostali udio od 5.8 posto dionica.

Cijena za sada nije poznata, a iz UFC-a šute, tvrdi Forbes. Podsjetimo, spomenuti konzorcij kupio je većinu dionica Zuffe, odnosno UFC-a, za nestvarne 4.2 milijarde dolara. No, UFC-u više ne ide tako dobro, u 2017. godini ostvarili su očajne rezultate i braća Fertitta su možda i zbog toga odlučila početi se baviti nečim drugim. Nagađa se kako bi to moglo biti ulaganje u neku od poznatih NFL momčadi.

Dana White je zadržao mjesto u kompaniji i jedan sitniji udio te će ostati u UFC-u.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.