Screenshot/YouTube

BORBA ŽIVOTA ZA PONAJBOLJEG HRVATSKOG MMA BORCA! Dogovorena jedna od najvećih borbi u povijesti, totalni spektakl!

Autor: P.V.

Roberto Soldić borit će se protiv Mameda Khalidova za pojas KSW-ove srednje kategorije! Ono što je tako dugo čekao, konačno je i dočekao…

Tako će ponajbolji hrvatski MMA borac dobiti priliku postati dvostrukim prvakom KSW-a!

“Dao sam mu prijedlog da se borimo, mojoj obitelji i meni treba novac. Nakon toga, tko god pobijedi, idemo se boriti još jednom za još malo novca”, rekao je Soldić nedavno upravo Mamedu uz osmijeh na licu.

Izazvao ga je javno i uspjelo je

Soldić je aktualni prvak KSW-ove velter kategorije. Posljednji Soldićev nastup dogodio se početkom prošlog mjeseca kada je prekidom u trećoj rundi savladao Patrika Kincla u meču za prvaka velter kategorije.

Mamed Khalidov je po mnogima najveći borac u povijesti KSW-a. Taj 41-godišnji Čečen s poljskom putovnicom pod okriljem KSW-a debitirao je još 2007. godine te je odradio 24 borbe za najjaču poljsku MMA promociju.




Datum borbe trenutno još nije poznat, no Poljaci su putem Twitter profila objasnili kako će više informacija biti poznato 23. listopada kada se održava KSW 64 priredba.

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.