Photo: Marko Prpic/PIXSELL

BAŠ VOLI HRVATSKU: Stipe Miočić dat će sinu hrvatsko ime, a planira i nešto više boraviti u Lijepoj našoj

Autor: Bruno Herljević

On i njegova partnerica Ryan Marie nedavno su uselili u novu kuću i razmišljaju o prinovi.

UFC-ov prvak teške kategorije, Stipe Miočić, nedavno je obavio svoj treći posjet Hrvatskoj, a nekoliko puta je istaknuo kako obožava zemlju svojeg porijekla. Voli Stipe Hrvatsku toliko da je odlučio svoje dijete nazvati hrvatskim imenom. On i njegova partnerica Ryan Marie nedavno su uselili u novu kuću i razmišljaju o prinovi, a ako bude dječak Stipe je odlučio da će se zvati, Blaž, po njegovu djedu.

Stipe se ne kani tako lako odreći svoje obiteljske tradicije, a u intervjuu za Fight Channel otkrio je još kako razmišlja o kupovini nekretnine u Hrvatskoj kako bi što češće mogao dolaziti u svoju drugu domovinu.

“Obožavam Hrvatsku i volim što sam Hrvat. Veselim se povratku u Hrvatsku i nadam se da ću provesti malo dulje vremena ovdje. Povest ću i svoju suprugu, a siguran sam da će htjeti ostati tu kada vidi kako je Hrvatska lijepa. Volio bih u budućnosti imati kuću tu u Hrvatskoj kako bih mogao češće dolaziti”, kazao je Stipe.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.