Instagram

‘BORBA ZA TRON BIT ĆE BRUTALNA’! Babić najavio meč života: ‘Ma ovo će mi promijeniti život’!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Alen Babić vjerojatno ne može dočekati sredinu ožujka kad će se boriti za pojas. Kakva šansa za Hrvata, neporaženog Hrvata, velika prilika za popularnog “lajavca”, a koji je i dočekao šansu.

Naime, 18. ožujka borit će se u Poljskoj protiv tamošnjeg junaka Lukasza Rozanskog za naslov WBC-ova prvaka u bridgerweight kategoriji. Obojica imaju sličan učinak, neporaženi su, a samo jedanput borbu nisu završili nokautom, no Poljak je imao 14 mečeva, tri više od Babića.

“Pomalo sam razočaran što se meč neće održati u mojoj Engleskoj, ali spreman sam i na borbu u Poljsjkoj”, rekao je Babić.

Spektakl u Poljskoj

“Sigurno je ovo borba koja će mi promijeniti život. Nema ništa veće od meča za naslov svjetskog prvaka.”, izjavio je Hrvat i dodaje:

“Borba s Rozanskim bit će brutalna i sigurno će završiti prije isteka zadnje runde. On je vrlo opasan boksač koji sve borbe dobiva prekidom. Ali spreman sam za sve jer sam u neprekidnom treningu već osam mjeseci i nikad nisam bio u boljoj formi.”

Foto: GuliverImage/Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Hrvat je ovako zaključio analizu:

“Rozanski unosi cijelo svoje tijelo u svaki udarac, želi nokautirati protivnika svakim udarcem i to je prekrasno. Ja imam sličan stil, pa će to biti borba kao u stara vremena. Nokaut je zagarantiran”.




Spektakl je 18. ožujka, sigurno odbrojava dane. Neće biti na engleskom tlu, što će sigurno Poljaka pogurati na kladionicama, ali s druge strane na njemu će biti i veći pritisak…

Screenshot: Instagram/Alen “The Savage” Babić (alenthesavagebabic)

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.