Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX

BOMBA SA ŠUBIĆEVCA! Pravi ‘kapitalac’ sletio u redove Šibenika

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Nakon što je u prošlom kolu SS HNL-a pobijedio Goricu i time se odvojio od začelja za velikih sedam bodova, Šibenik nastavlja dovoditi igrače kako bi osigurao opstanak u društvu najboljih.

Tako je Šibenik službeno na svojim internetskim stranicama objavio kako je prvoligaš sa Šubićevca potpisao veznog igrača, 22-godišnjeg Španjolca Ikera Poza.

Pozo nije strano ime u HNL-u, prošle sezone bio je član Rijeke, ali se teško ozlijedio i nije nastupao za klub s Rujevice.

Bio u Realu i Cityju

U Rijeku Pozo je došao kao posuđeni igrač iz Manchester Cityja u kojem je igrao za momčadi do 18 i 23 godine, a prije je prošao nogometnu školu Real Madrida.

Prije Rijeke Manchester City poslao ga je na kaljenje u nizozemskog  drugoligaša Eindhoven, gdje je u 28 ligaških nastupa postigao tri pogotka.




 

 

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.