Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

‘BOMBA’ NA POLJUDU, PSG ŽELI 15-GODIŠNJAKA ZA MILIJUNE: U igri je čak 30 milijuna kuna, evo tko je klinac koji je sve zaludio

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Jedan potencijalni transfer iz Hajduka totalno je priča dana na jugu, ali i šire. Sve je zakuhao jedan poznati talijanski novinar, a stručnjak za transfere…

Naime, Nicolo Schira tvrdi ga bi na Poljud uskoro mogli sletjeti – milijuni! Ali pazite nije u pitanju potencijalni transfer Marka Livaje, Filipa Krovinovića ili neke druge zvijezde, već je u pitanju 15-godišnjak.

Naime, jako je zainteresiran francuski PSG! I to za mladog, 15-godišnjeg stopera Luku Vuškovića.

Milijuni u igri

Novac? Već sada navodno nudi četiri milijuna eura, što je oko 30 milijuna kuna.

Isto tako već sad se piše da bi iznos mogao narasti i za još jedan milijun eura ako bi se ispunili svi bonusi iz ugovornih klauzula, što znači da je već sad iznos oko 38 milijuna kuna.


Vušković? Priključio se tek nedavno Hajdukovim juniorima za koje je već ukupno odigrao 11 utakmica. Njih tri bile su u UEFA-inoj Ligi mladih, gdje su ga Parižani i uočili te odmah krenuli u akciju njegova dovođenja.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Zabio je Vušković u svim tim nastupima i tri pogotka, a momčad je predvodio i u prošlotjednoj velikoj pobjedi protiv Dinama na Maksimiru. Luka Vušković je inače mlađi brat Marija, aktualnog igrača HSV-a.

U svakom slučaju, mladi je Luka zapalio hrvatsku i europsku javnost, iako još nije niti punoljetan, vidjet ćemo kako će se razvijati ova stvar…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.