AP Photo/Manu Fernandez/Guliver Image

Bomba iz Madrida, Modrić je spreman otići! Sve se promijenilo preko noći, Hrvat razmišlja o novoj opciji

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Luka Modrić još nije produžio ugovor s Realom. Iako je lipanj, iako mu postojeći istjeće za dva tjedna, ništa Madrižani nisu objavili o produžetku vjernost s jednog od klupskih legendi.

Iako je kapetan navodno dogovorio suradnju s Realom na još jednu sezonu, moglo bi se na kraju dogoditi da to produžetka suradnje niti ne dođe!

Naime, novinar The Athletica, a blizak Kraljevskom klubu, otkriva kako Luka razmišlja o unosnoj ponudi iz Saudijske Arabije.

Modrić promijenio mišljenje?

“Budućnost Luke Modrića u Real Madridu je neizvjesna. Ponuda za nastavak suradnje je na stolu, ali konstantni interes iz Saudijske Arabije mogao bi promijeniti njegovo mišljenje”, riječi su novinara.

Luka je navodno bio spreman potpisati daleko manji ugovor od onog kojeg je imao u proteklim sezonama kad je imao nešto više od 20 milijuna eura (brutto) po sezoni.

Cordon Press/Guliver Image

Ali ponuda iz Saudijske Arabije sigurno nije mala, a čak se govorilo o dvogodišnjem ugovoru od 60 milijuna eura.

Pravi primjer je Karim Benzema koji nije mogao odbiti 600 milijuna eura za tri sezone. Klub u kojem bi Luka mogao nastaviti karijeru je Al Ahli, a koji radi na transferu Sergija Ramosa.




“Modrić je svjestan da iduće sezone u Realu neće biti starter. Njegov odlazak iz Reala bio bi šok za sve”, pišu Španjolci.

Foto: GuliverImage/AP Photo/Manu Fernandez

Hrvatski kapetan član je Reala od 2012. godine. Stigao je tad iz Tottenhama, nakon šest mjesecin proglašen je čak najvećim razočaranjem, no ubrzo je krenula nezaustavljiva serija, osvojio je s Realom sve što se može osvojiti.

Dakako, najdraži trofej mu je Zlatna lopta kad je 2018. prekinuo dominaciju Lea Messija i Cristiana Ronalda. Modrić je u dresu Reala odigrao 488 utakmica i u tom razdoblju ima 37 golova i 77 asistencija.




Foto: GuliverImage/Action Images via Reuters/Matthew Childs

Real je na kraju sezone pored Karima Benzeme ostao bez Edena Hazarda (raskid suradnje) i Marca Asensija (potpisao za PSG) i Mariano Diaz (slobodan igrač). U klub su stigli Jude Bellingham i Fran Garcia.

Inače, Sergio Ramos lajkao je na Instagramu objavu u kojoj se nagađa da bi on i Luka Modrić mogli opet igrati zajedno. Stranica SR4Saudi objavila je da bi se Modrić i Ramos, nekadašnji suigrači iz Reala, mogli ponovo spojiti u saudijskom Al Ahliju. Ta se ideja očito svidjela bivšem kapetanu Kraljevskog kluba.

U svakom slučaju, vidjet ćemo kako će se rasplesti priča oko Modrića…

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.