BOLAN PRIZOR NA WANDA METROPOLITANU: Ozlijedila se Atleticova investicija od 120 milijuna eura!

Autor: Dnevno.hr

Joao Felix, rekordno pojačanje Atletico Madrida od 120 milijuna eura, ozlijedio se u remiju Atletico Madrida i Valencije (1:1) u španjolskom prvenstvu.

Mladi 19-godišnji Portugalac, ozlijedio je gležanj u 80. minuti i ostao ležati na travnjaku, pa su u Atleticu strahovali da ozljeda nije teže prirode. Međutim, na sreću po njih i po igrača, detaljne pretrage pokazale su uganuće drugog stupnja, pa će Joao Felix propustiti od četiri do maksimalno šest sljedećih utakmica.

Mladi Portugalac ozlijedio se i u debitantskoj utakmici prije tri mjeseca protiv Numancie nakon nepunih pola sata igre. Felix je jedan od najtalentiranijih nogometaša na svijetu, a u Atletico je došao kao zamjena za Griezmanna koji je otišao prema Barceloni, čime se u Atleticu otvorilo mjesto za “desetku”.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.