Photo: Profimedia

BOGDANOVIĆU VELIKI DVOBOJ: Dončić raspoložen, protivnici slavili

Autor: Ivor Krapac

Utah Jazz je u sinoćnjem programu u NBA ligi kod kuće sa 116:104 slavio protiv Dallas Mavericksa. Ta pobjeda prošla je bez značajnijeg učinka Bojana Bogdanovića, koji ove sezone još nije uhvatio konstantu u dresu Jazza.

Bogdanović je u dolasku do slavlja imao šest poena, tri skoka i asistenciju. Šut iz igre bio mu je 3/9, uz 0/1 za tricu.

Mavericksi su se ponovno mogli osloniti na raspoloženog Luku Dončića, ovog puta s 30 poena, šest asistencija i četiri skoka, uz 13/24 iz igre. No, taj učinak Slovenca nije bio dovoljan za pobjedu.

Jazz je stigao do uspjeha bez pomoći Donovana Mitchella, koji je propustio utakmicu zbog potresa mozga. Rudy Gobert istaknuo se s 29 poena i 20 skokova, Jordan Clarkson ‘utrpao’ je 31 poen i imao je sedam skokova, a Joe Ingles pridružio se s 21 poenom i osam asistencija.

I dalje bez Darija Šarića, Phoenix Sunsi su na svojem parketu sa 102:97 izgubili od Oklahoma City Thundera.

Al Horford i Shai Gilgeous-Alexander ubilježili su po 21 poen za Thunder, Horford uz 11 skokova, a Gilgeous-Alexander s osam asistencija i sedam skokova. Chris Paul je u dresu Sunsa protiv svoje donedavne momčadi imao 32 poena, po pet skokova i asistencija.

San Antonio Spursi su bez Luke Šamanića stigli do domaćih 110:106 protiv Boston Celticsa.




DeMar DeRozan je s 21 poenom, sedam asistencija i pet skokova vodio Spurse, a LaMarcus Aldridge imao je 20 poena. Jayson Tatum zabio je 25 poena uza sedam skokova za Celticse, dok je Jaylen Brown pridodao 24 poena, pet asistencija i četiri skoka.

Denver Nuggetsi su na krilima Nikole Jokića stigli do gostujućih 109:82 protiv Miami Heata. Srpski centar je protiv prošlosezonskih finalista zabio 21 poen, a ubilježio je i 11 skokova, uz tri asistencije.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.