Blohin gunđao zbog ‘pet sudaca koji ne vide gol’, pa zaprijetio novinaru!

Autor: Totalsport

- Zabili smo u 63. minuti čisti gol, jer je lopta prešla gol-crtu za više od jednog metra. Pet sudaca, a niti jedan ne vidi gol... Pa što će nam onda pet sudaca? Dević je zabio gol. Još uvijek mi nije jasno zbog čega taj pogodak nije priznat – jadikovao je Blohin.

Oleg Blohin, izbornik ukrajinske reprezentacije, opravdano se ljutio nakon poraza od Engleske 1-0 i oproštaja od Eura što njegovoj reprezentaciji nije priznat čisti pogodak.

– Zabili smo u 63. minuti čisti gol, jer je lopta prešla gol-crtu za više od jednog metra. Pet sudaca, a niti jedan ne vidi gol… Pa što će nam onda pet sudaca? Dević je zabio gol. Još uvijek mi nije jasno zbog čega taj pogodak nije priznat – jadikovao je Blohin.

-Engleska je sretno zabila gol. Mi smo bili trule sreće jer nam lopta nikako nije htjela u mrežu – dodao je izbornik Ukrajine, sugerirajući da je bolja momčad – izgubila.

Jedan je novinar nečime posebno ‘sjeo na živac’ 59-godišnjoj legendi ukrajinskog nogometa. Blohin mu je uputio prijeteći prijedlog:

– Idemo mi van da malo popričamo kao dva muškarca! Vi pišete štogod vam se prohtije! Jeste li ikada igrali nogomet? Očito je da ne volite moju momčad ili mene. Znam da ste vi novinar, ali očekujem da i vi mene poštujete – rekao je Blohi

Kapetan Engleske Steven Gerrard, asistent za pogodak Waynea Rooneyja, podsjetio je da je ovo drugo uzastopno veliko natjecanje na kojem je Engleska sudionik utakmice obilježene kontroverzom nepriznatog pogotka nakon što je lopta prešla gol-crtu…

– Za ostvarenje uspjeha na velikim natjecanjima, uz kvalitetu koju posjedujete, morate imali i malo sreće po putu. Prije dvije godine nama nije priznat čisti gol Franka Lamparda na Svjetskom prvenstvu protiv Njemačke. Ako se nastavite boriti i držite zajedništvo u momčadi, onda vam se ta sreća mora vratiti. Nama se vratila – podvukao je Gerrard.




Vratar Engleske Joe Hart osvrnuo se na utakmicu protiv Italije u četvrtfinalu.

– Osvojili smo našu skupinu i sada nas čeka velika utakmica protiv Italije. Idemo u Kijev s puno vjere u naše mogućnosti. Kada ne bismo vjerovali da možemo dobiti tu utakmicu i proći u polufinale, ne bi imalo smisla niti izaći na teren – rekao je Hart.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.