Foto: Profimedia

BJEŽE OD OPASNE ZONE: ‘Luđak’ produbio krizu bivših vodećih

Autor: Ivor Krapac

Leeds je s gostujućih 1:0 u 10. kolu engleskog Premiershipa donio nove brige za Everton u padu momčadi iz Liverpoola nakon izvrsnog početka sezone.

Predvođeni Marcelom Bielsom na klupi, gosti su s tri boda protiv Evertona odmaknuli od opasne zone na ljestvici. Sada su na 11. mjestu i imaju 10 bodova više od Fulhama, koji je prvi ispod crte u borbi za ostanak u Premiershipu.

Momčad koju vodi argentinski trener poznat po nadimku ‘El Loco‘ slavila je u Liverpoolu golom Brazilca Raphinhe u 79. minuti.

Everton je ovim rezultatom nastavio svoje ‘lutanje’ koje traje od sredine listopada. Sezonu su otvorili odlično, bili su prvi na ljestvici, no nakon toga izgubili su četiri puta, a slavili su jedino prošlog vikenda s teško izborenih 3:2 protiv Fulhama.

Momčad iz Liverpoola se nakon poraza nalazi na šestom mjestu i ima pet bodova zaostatka za gradskim rivalom s Anfielda koji drži prvu poziciju nakon subotnjeg programa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.