Photo: Damir Krajac / CROPIX

BJELICA O MOGUĆEM POJAČANJU: ‘On je jedan jako zanimljiv igrač.’

Autor: Mario Lacković

Autobus s Dinamovim igračima vratio se iz Budimpešte danas popodne. Bez velikog slavlja i pompe vratili su se i već odradili jedan lagani regeneracijski trening na Maksimiru. Nakon njega je trener Nenad Bjelica prokomentirao pred novinarima Norvežane, Olma, ali i moguće pojačanje.

Hoće li s Dinamom u Ligu prvaka?

– Što se mene tiče, ja ga ne bih nigdje pustio. Dani ima jednu jako dobru ponudu na stolu, a to je ponuda Dinama.

Rosenborg je sljedećea preokupacija.

– Ne, najprije Inter. Važna utakmica, treba odmoriti snage, odigrati HNL s igračima gladnim dokazivanja. To smo lani radili odlično.

Norvežani su ‘snimani’.

– Naravno. Vidjeli smo ih na posljednje dvije utakmice, imamo materijale od ranije. Igraju u rasporedu 4-5-1, puno trke i brzine, igre preko krila. Trebat će nam enerija iz Budimpešte da bi ih preskočili – rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica.




Hoće li biti novih pojačanja do kraja prijelaznog roka?

– Vidjet ćemo.

Ivanušec?




– On je jedan igrač koji je jako zanimljiv. No, treba vidjeti s njim i Lokomotivom.

Bjelica ne krije da mu je igrač Lokomotive velika želja. Ivanušec ga je toliko oduševio da je prošle sezone glasao za njega kao najboljeg igrača HNL-a. On je isto zainteresiran za dolazak, ali dva kluba nikako da se dogovore oko visine odštete. Bjelica ga vidi kao idealnu zamjenu za Olma, a minutažu bi dobio čak i da Olmo ostane u Modrom dresu. Dinamo je oprezan s dovođenjem pojačanja jer Andrić i Atiemwen zasad nisu ispunili očekivanja, a Lokomotiva odbija spustili cijenu za mladog igrača.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.