Photo: Marko Prpic/PIXSELL

BIVŠI VATRENI U LOKOMOTIVI? Nakon ozljeda formu će brusiti u HNL-u

Autor: Gordan Šojat

Kao bomba odjeknula je informacija da bi bivši vatreni mogao pojačati Lokomotivu. Josip Pivarić stigao bi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom iz Kijeva.

Kako pišu SN Lokomotiva je već uspostavila kontakt s Pivarićem koji je igrao u Lokomotivi od 2008. do 2012. godine.

“Ništa još nije riješeno, dogovorili smo tek da ćemo sjesti za stol i razgovarati nakon povratka Lokosa iz Švedske. Osjećam se odlično, zdrav sam i spreman, a Lokomotiva je svakako jedna od opcija za nastavak karijere. Želim biti u zdravom kolektivu, Lokomotiva to svakako jest, Lokomotiva je praktički moj klub kao i Dinamo. A i obiteljski razlozi vuku me ostanku u Hrvatskoj”, rekao je za SN.

“Sve do juniora igrao sam na krilu ili u sredini napada! Onda su me u juniorskim godinama počeli seliti na mjesto lijevog braniča, što sam igrao u kasnijim seniorskim danima. Lako bih se priviknuo na igru u napadu”, prokomentirao je Pivarić mogućnost igranja na ofanzivnijoj poziciji u Lokomotivi.

Josip Pivarić je imao velikih problema s ozljedama u protekle dvije godine, bio je i na operaciji koljena a k’ tome se borio s ozljedom lista.

Sada je sve iza njega fizički je spreman ali mu nedostaje kontinuitet natjecateljskih utakmica tako da se čini kako su Lokosi dobar odabir za Pivarića.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.