Fot: paun paunovic spo/CROPIX

BIVŠI IGRAČ HAJDUKA SPASIO ŽIVOT POZNATOM SUGRAĐANINU! Brzom reakcijom spriječio najgore

Autor: Gordan Ivan Šojat

Heroj mjeseca, barem što se tiče susjedne BiH, sigurno je bivši reprezentativac ‘Zmajeva’ i igrač šampionskog Hajduka Bulend Biščević, koji je pravodobnom reakcijom spasio sugrađanina.

Kako donose mediji iz susjedstva, Biščević zatekao se u općini Novo Sarajevo, gdje je u nesvijest pao poznati estradni menadžer Fikret Mehmedalić.

Biščević i njegov prijatelj odmah su priskočili upomoć nesretnom Mehmedaliću, te su ga pravodobnom reakcijom održali na životu dok nije došla hitna pomoć i prebacila ga u bolnicu.

Učinili sve

“Išao sam u općinu Novo Sarajevo završiti neke papire. Znate kako je to stresno kod nas. Odjednom mi je pozlilo, počeo sam se gubiti. Pao sam. Dragi Bog je htio da se tu u tom trenutku nađe Biščević”, izjavio je Mehmedalić, koji je u bolnici proveo oko dva tjedna.

“Cijeli sam život u nogometu. Svašta sam se nagledao. Strašnih ozljeda, a proživio sam i rat. Ovo je nešto drugo. Došao čovjek u općinu i pao”, ispričao je Bulend Biščević i dodao:

“Prijatelj i ja učinili smo sve da ga držimo u životu, polijevali vodom, masirali srce… Tresli ga… Srećom, hitna je brzo došla, odvezli ga u bolnicu. Čuo sam se s njim i presretan sam što je sve ok”, izjavio je Biščević za medije u susjedstvu.







Naslov s Hajdukom

Bulend Biščević, u karijeri igrao je za sarajevski Željezničara, da bi nakon kratke avanture u Grčkoj došao u Hajduk, kao veliko pojačanje uz Niku Kranjčara i s ‘bilima’ je osvojio naslov 2005. godine, da bi nakon godine dana prešao u Zrinjski iz Mostra, u kojem je i završio karijeru.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine Bulend Biščević odigrao je 30 utakmica, a najveći trag je ostavio u matičnom Željezničaru, za koji je odigrao 300 utakmica.

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.