Screenshot: Instagram/Dani Olmo

BIVŠI DINAMOVAC POSTAO TRAŽENA ROBA: Barcelona je dobila novog velikog konkurenta

Autor: G.I.Š.

Izgleda kako se vrijeme koje će provesti u RB Leipzigu polako približava kraju za sjajnog reprezentativca Furije Danija Olma, koji se nakon Europskog prvenstva našao na popisu brojnih top klubova “Starog kontinenta”.

Tako je nakon Barcelone, Juventusa i Bayerna interes za njegove usluge pokazao u Manchester United, koji očito želi prekinuti dugogodišnji post u Premier ligi.

Tako je “The Sun” donio vijest kako Manchester United sprema iskrcati 60 milijuna funti za odličnog Španjolca, a u Dinamu zadovoljno trljaju ruke pošto će jedan dio novaca kapnuti i na račun Modrih.

Tražena “roba”




Barcelona je s njemačkim klubom pregovarala o dolasku Olma na kraju ljetnog prijelaznog roka, no Nijemci su odustali od transfera jer nisu imali dovoljno vremena za pronaći adekvatnu zamjenu za španjolskog reprezentativca.

Barça nije odustala i u siječnju će ponovno napasti, međutim, dobili su ozbiljnu konkurenciju u gore navedenim klubovima.

Podsjetimo, Olmo je 2020. iz Dinama prešao u Leipzig za 22 milijuna eura.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.