Screenshot: Instagram/Ajla Tomljanović

BIVŠA HRVATICA OTVORILA SE U SRBIJI: Pobjegla je tamo gdje se svi tuku sa svima!

Autor: I.K.

Ajla Tomljanović, rođena Zagrepčanka koja je počela tenisku karijeru igrajući za Hrvatsku, s vremenom je pronašla novi dom u Australiji i počela je igrati pod zastavom te zemlje rano u 2018. godini. Trenutno na 76. mjestu na svijetu, Tomljanović je ovog tjedna u akciji na WTA turniru u Beogradu, a ondje se dotaknula priče što ju je nagnalo da promijeni državljanstvo.

Rođena Zagrepčanka koja je nedavno proslavila 28. rođendan skrasila se u zemlji poznatoj po velikim tenzijama među doseljenicima s ovih prostora. U toj priči, nedavno smo približili situaciju da se i dalje svi tuku sa svima iako je rat gotov, ali Tomljanović se u Australiji snašla dobro i krenula je dalje gradeći svoj teniski put.

Kako to izgleda i zbog čega je otišla? Taj dio priče približila je pred novinarima nakon što je u beogradskom prvom kolu svladala srpsku tenisačicu Ivanu Jorović.

Igranje za Australiju donijelo korist

‘Ne bih mogla reći da mi je išlo tako loše pa da sam otišla zbog toga. Bilo je tu nešto koristi, ali jednostavno mislim da to nije bilo presudno u mojoj karijeri’, rekla je Tomljanović zbog čega je igranje za Hrvatsku zamijenila nastupima za Australiju, a prenio je Kurir.

‘Ima dosta igrača s ovih prostora koji su napravili dobre rezultate tako da mi je odlazak svakako pomogao. No, ne mislim da je to nešto što je prelomilo moju karijeru’, dodala je Tomljanović.

Bila je sa zločestim dečkom svjetskog tenisa

Rođena Zagrepčanka je u Australiji pronašla i ljubav. Bila je u vezi s Nickom Kyrgiosom, kolegom s muškog Toura, koji je zbog svojeg ponašanja na terenu zaslužio naziv zločestog dečka svjetskog tenisa.

Tomljanović je sada s još jednim poznatim tenisačem, Talijanom Matteom Berrettinijem, devetim na svijetu. Za njihovu vezu doznalo se preklani.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.