Hrvoje Jelavic/PIXSELL

BITNI OGLEDI PRED U 21 REPREZENTACIJOM! Kako bez zaraženog Igora BIšćana?

Autor: Tea Šojat

Hrvatska U 21 reprezentacija okupila se prije dvoboja za kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Momčad Igora Bišćana, koji je trenutno u samoizolaciji, igrat će protiv Grčke u četvrtak u Varaždinu i Češke u ponedjeljak u gostima.

Na ovim utakmicama Igora će zamijeniti Tomislav Rukavina i Petar Krpan, te su iznijeli svoje viđenje situacije i budućih protivnika.

“Dogovorit ćemo se još tko će voditi utakmicu u dogovoru s Igorom Bišćanom. Što se tiče igrača, njih poznajemo već duži niz godina i tu nema nikakvih nepoznanica”, rekao je Krpan.

Nakon dvije pobjede i dva poraza u prva četiri kola kvalifikacija Hrvatska je na četvrtom mjestu u skupini i mora pobijediti kako bi zadržala šanse za kvalifikacije. Ispred nas su Češka, Škotska i Grčka koja je prvi protivnik Hrvatske u ovom ciklusu.

“Jako bitna utakmica. Tvrdi su, primili su svega jedan pogodak u ovim kvalifikacijama. Znamo da nas čeka teška utakmica, ali kroz analizu smo vidjeli njihove mane i nadamo se da ćemo to iskoristiti”,  rekao je Krpan i naglasio kako svi pozvani igrači konkuriraju za sastav osim ozlijeđenog stopera Dinama Joška Gvardiola.

“Većinom svi igraju i to je jako dobro. Svi smo u formi. Što se tiče Grčke nismo ih još proučavali, to ćemo u danima koji dolaze, ali su jako kvalitetni i očekujemo jednu tvrdu utakmicu”, rekao je Ivanušec.
https://www.dnevno.hr/sport/reprezentacija-pod-maskama-pocelo-korona-okupljanje-za-ligu-nacija-1530339/

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.