Facebook: West Ham United (Official) Photo: Arfa Griffiths

BILIĆ NIJEMCIMA OBJASNIO STVARI! U intervjuu opravdao Neuera

Autor: G.I.Š.

Njemački Sport1 napravio je intervju sa Slavenom Bilićem u povodu njegova uspjeha s WBA-em i plasmanom u Premierligu, a Nijemci se Slavena sjećaju još dok je igrao za Karlsruhe.

“Sretan sam što sam odradio dobar posao, pogotovo u ovom teškom razdoblju korone. Posebno mi je drago zbog zaposlenika u klubu jer će imati sigurne poslove idućih nekoliko godina. Financijska injekcija koju ćemo dobiti ulaskom u Premierligu osigurat će klub. Govorim o kuharima, konobaricama, maserima, zaštitarima – svi će oni moći zadržati svoje poslove”, rekao je Bilić.

Snimka vratara Bayerna Manuela Neuera na odmoru u Hrvatskoj gdje pjeva Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si” u njemačkim medijima izazvala je dosta kontroverzija.

“Naravno da znam tu pjesmu i cijelu situaciju s Neuerom. Sreo sam Neuera nekoliko puta kada je Hrvatska igrala protiv Njemačke. On je veliki ljubitelj Hrvatske i voli doći u našu zemlju. To je tipična pjesma u Hrvatskoj i nema u njoj ništa desničarsko. Pjesma opisuje ljepote Hrvatske. To je jednostavno pjesma o našoj prekrasnoj zemlji, ništa više i ništa manje. To nije službena himna, ali je himna reprezentacije”, objasnio je Slaven i nastavio: “Mi smo mala država i ponosni smo kada poznati nogometaš voli našu državu. Kada su velike zvijezde kao što je Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney ili Robert de Niro hvalili Njemačku, Nijemci su bili sretni. Neuer je prije dvije godine bio u Dubrovniku i bili smo superponosni. Volimo ga i odnosimo se prema njemu kao da je dijete naše zemlje. On je uvijek dobrodošao u Hrvatsku”, završio je Slaven o temi Neuera.

Na pitanje o Niki Kovaču, Nane je rako kako je “on sjajna osoba i sjajan učitelj nogometa. To je dokazao s Hrvatskom i Eintrachtom”. “Niko je vrhunski trener. Uopće nisam razumio zašto je morao otići iz Münchena nakon što je osvojio dvostruku krunu. Jako sam sretan što je našao tako dobar klub. I siguran sam da će opet raditi sjajan posao”.

FOTO: Georgina fotkom iz kupaonice zapalila Instagram, lajk dao i bivši Vatreni




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.