Foto:Profimedia

BILIĆ NAKON RAZOČARAVAJUĆEG REMIJA: Poruka koja će puno toga reći! Navijači neće biti najsretniji

Autor: N.M.

Slaven Bilić i WBA ni nakon 5 kola ne znaju za pobjedu u Premiershipu. Mreže se protiv Burnleya nisu tresle te je svaka momčad uzela po bod.

Bilić se odmah našao na udaru dijela navijača nakon utakmice, gdje njega i momčad na društvenim mrežema nisu baš štedjeli,  a on je onako vruć nakon utakmice iznio svoje dojmove o utakmici i novom razočaranju za svoju momčad.

‘Moram reći da nisam u potpunosti sretan jer smo tražili sva tri boda. Ali, to je naša snaga danas. Bili smo pozitivni, momci su odigrali dobro, stvarali su šanse i mogli smo zabiti taj pogodak koji bi nas doveo do pobjede’, istaknuo je bivši hrvatski izbornik.

Dečkima na terenu nije imao ništa zamjeriti unatoč  mršavom bodu.

‘Dali smo sve što smo u ovom trenutku mogli. Rekao sam mojim igračima nakon ulaska u svlačionicu da ćemo i dalje nastaviti tražiti tu pobjedu kojom ćemo otkloniti pritisak. Moramo nastaviti graditi atmosferu na ovome. Stvorili smo dosta prilika, i više nego dovoljno da zabijemo pogodak. Imali su i oni iz Burnleyja nekoliko, budimo iskreni. Tako da, kad se sve zbroji, neodlučeno je i najpošteniji ishod’.

WBA je konačno nakon pet kola ostao čiste mreže i to je jedino što Slavena može baren malo radovati.

‘Čista mreža i bod. Za sada – dosta. Idemo nastaviti u ovakvom tempu. Znamo da su ovo utakmice u kojima, pogotovo kada igraš kod kuće, moraš pobijediti. Svaka čast Burnleyju, ja ih jako respektiram, ali ako mislimo ostati u ligi, ovakve tipove utakmica moramo pobjeđivati’ kaže Bilić na kraju. Već u idućem kolu Bilića očekuje novi težak zadatak, gostovanje kod Brigtona.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.