Photo: Profimedia

BEZ PROMJENA U VELIKANU: Svi se muče, ali neki u koronavirusu traže spas!

Autor: Ivor Krapac

Iako se nagađalo da bi Josep Maria Bertomeu mogao odstupiti s dužnosti predsjednika Barcelone, to se u ponedjeljak nije dogodilo. Bertomeu je odlučio ostati i borit će se do kraja da što duže bude prvi čovjek velikog katalonskog kluba, a jednaki otpor promjenama ima i Barcelonina uprava koja također ne želi otići.

Nakon što je pokrenuta inicijativa koja bi trebala smijeniti Bertomeua i upravu, pretpostavljalo se da bi mogli otići sami, no umjesto toga, stigla je potvrda informacije da što duži spas traže u koronavirusu, kako se već nagađalo.

Marca u svojoj priči o previranjima u Barceloni piše da se Bertomeu i uprava kluba nadaju da će katalonska vlada zbog širenja koronavirusa odgoditi referendum članova kluba koji bi trebali odlučiti o sudbini predsjednika i ostatka vodstva. Referendum bi se trebao održati u nedjelju i sljedećeg ponedjeljka, 1. i 2. studenog, no pandemija bi to mogla spriječiti.

Nakon što Barcelonin predsjednik i uprava nisu otišli svojom voljom, čeka se odluka katalonske vlade o održavanju ili mogućoj odgodi referenduma koji bi trebao biti održan na Camp Nou.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.