screenshot

BECKER UNIŠTIO KYRGIOSA ZBOG PROZIVANJA ZVEREVA: ‘Ne volim cinkaroše, oni mi nisu prijatelji’

Autor: J.V.H.

Da australski tenisač Nick Kyrgios iz nekog njemu poznatog razloga ima fiksaciju na Novaka Đokovića u svijetu tenisa poznato je k’o “dobar dan”.

Australac koristi svaku priliku za udarac srpskog tenisača, a u posljednje vrijeme prilika ima na pretek, no ovoga puta obrušio se na njemačkog tenisača Aleksandra Zvereva.

NEKOLIKO DANA NAKON ISPRIKA U ZADRU: Zverev uhvaćen na zabavi unatoč danom obećanju

Ekipa tenisača Adria Toura našla se na Nickovoj meti nakon što se saznalo da se koronavirus “probio” u Zadar.

Australac je sada zakačio Zvereva, koji je najavio da će ostati u izolaciji, ali je potom snimljen na zabavi.

Ja ne volim cinkaroše! Svako tko cinkari svog kolegu nije moj prijatelj. Pogledaj se u zrcalo ako misliš da si bolji od nas”, usudio se obratiti Kyrgiosu bivši Novakov trener i sunarodnjak Aleksandra Zvereva, Nijemac Boris Becker.




Uslijedio je odgovor…

“Za ime Boga, Borise, ja se ne natječem niti pokušavam ikoga baciti pod autobus. Ovo je globalna pandemija i ako je netko idiot kao Aleks, da napravi što je on napravio, onda ću ga prozvati zbog toga. Jednostavno je”, istaknuo je Kyrgios.

Becker kao da nije ni pročitao što je Australac napisao.

Svi živimo u pandemiji koja se zove kovid-19. Užasno je što je ubila toliko ljudi. Trebali bi zaštititi svoju obitelj i voljene, i pratiti savjete, ali i dalje ne volim cinkaroše.

Kyrgiosu se nije svidio termin “cinkaroš” (odnosno “rat” na engleskom, u slengu).

Cinkaroš? Jer sam nekoga prozvao zbog neodgovornosti? Na čudan način vidiš situaciju, prvače. Ja se samo brinem za ljude. I to dok moja obitelj i obitelji širom svijeta čine ono što bi trebalo, a onda dođe jedna guska i mlatara rukama, e onda ću nešto reći, napisao je Nick te je dodao:

Boris Becker je još veća krafna nego što sam mislio. Zna udariti volej, ali očito nije najoštriji kada treba podijeliti svoju misao”, projicirao je Kyrgios nezadovoljstvo.

Uslijedio je odgovor:

Smiješan si momak. Kako je tamo dolje? Poštujete li sve preporuke?”, pitao je Becker.

Haha, ne, brate, ja sam dobro. Nemoj se praviti da si mi prijatelj sada pošto sam ti očitao lekciju”, odgovorio je ljuti Kyrgios, nakon čega se prepiska nije nastavila.

OGLASIO SE I ĐOKOVIĆ: ’Jako mi je žao zbog svega. Molit ću se za oporavak’

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.