Pixsell
+ AAA -

BBB ZAPAPRILI PRIJE DERBIJA: „Kakva Rijeka, kakav mađarski kapital, koji Livaja i koje more i masline”

Autor: Andrija Kačić Karlin

Zanimljiva je uvertira sutrašnjeg, nedjeljnog velikog derbija na Maksimiru. A priredila ju je navijačka skupina BBB. Dinamo dočekuje Rojeku, direktnog konkurenta u borbi za naslov prvaka, makar o tome još uvijek maštaju i Osijek i Hajduk.
Bad Blue Boysi na svojim službenim internetskim stranicama, kao i na društvenim mrežama objavili su zanimljivo priopćenje. Koje je ujedno i svojevrsni poziv na nedjeljnu utakmicu Dinama i Rijeke.
Priopćenje prenosimo u cijelosti. Veoma je žestoko i upozoravajuće.
“Dinamovci, purgeri, Bad Blue Boysi, za manje od 24 sata počinje drugi dio sezone. Zavijmo u crno riječke šampionske ambicije, mađarski kapital i patetično novinarsko izd***vanje s Livajom, novim Titom Kiriginom, suncem, morem i maslinama. Svi na sjever! Nema većeg kluba od Dinama”, stoji u poruci„.
Dinamo i dalje figurira kao najveći favorit za osvajanje naslova, napose nakon spoznaje da će ostati Mislav Oršić. Uostalom, iz dotičnog priopćenja je i jedna Oršićeva rečenica:
„Nema većeg kluba od Dinama„.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.