Photo: Profimedia

BAYERN PONIZIO SCHALKE! Gosti iz Gelsenkirchena idu kući s osam komada u mreži

Autor: Gordan Šojat

Ako se po jutru dan poznaje Bayern će ove godine prošetati Bundesligom. U prvom susretu sezone na Allianz Areni pao je Schalke 04 s osam komada u mreži.

Schalke je umalo poveo iz prvog napada na susretu, ali je Neuer uspio obraniti, da bi potom uslijedila prava katastrofa gostiju iz Gelsenkirchena.

Golijadu je otvorio Serge Gnabry koji je zabio za 1:0 u četvrtoj minuti, a u moru prilika svoje su u prvom poluvremenu još iskoristili Goretzka i Lewandowski za sigurnu prednost od 3:0 nakon 45 minuta igre.

Iako su imali sigurnu pobjedu u rukama, Bayern je nastavio rešetati nesretni Schalke i u nastavku.

Gnabry je pogađao u 47. i 59. minuti na asistencije Sanea za 5:0, a zatim u 70. Muller nakon fenomenalne asistencije Lewandowskog zabija za 6:0. Sane svojim prvijencem u dresu bavarskog velikana u 71. minuti povećava prednost na 7:0. Konačnih 8:0 postavio je mladi Musiala u 81. minuti susreta.

Iako je tek prvo kolo u Bundesligi ovakav rezultat na početku natjecanja nitko nije očekivao, a sada su Bavarci ovakvom predstavom utjerali strah u kosti konkurentima.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.