Foto: Manchester City/Instagram

Barcelona traži trenera za iduću sezonu. Guardiola je među favoritima

Autor: D.R.

Barcelona će svakako raskrstiti s dosadašnjim trenerom Quiqeuom Setienom, to je sad posve jasno.

Sminka s prošle utakmice u Vigu otkrila je da ga Leo Messi uopće ne zarezuje, a trener koji nema povjerenja (glavnog) igrača ne može sjediti na klupi ni u manjim klubovima od Barce.

Jedino je pitanje tko dolazi, a katalonski mediji barataju s imenima legendi – jedna opcija je Guardiola, druga Xavi.

Zvuči nemoguće? U slučaju Guardiole ići će malo teže, no ako bi aktualnom Guardiolinom klubu Manchester Cityiju ostala na snazi dvogodišnja zabrana natjecanja u Europi zbog kršenja financijskog fair-playa, šanse se drastično povećavaju.

Inače, Guardiola je napustio Barcu prije osam godina, a sa svojim matičnim klubom osvojo je dvije Lige prvaka i tri španjolske titule.

Svoju šansu ima i Xavi. On je bio među kandidatima kad je Setien dobio posao, no tada nije dobio povjerenje uprave.

Više puta je izjavio da mu je životni san vratiti se u Barcelonu i vratiti je na pobjedničke staze. Xavi je trenutno trener katarskog Al-Sadda.




Messi se potukao sa svojim suigračem, zvijezda Barcelone napušta Nou Camp?

VELIKI PREOKRET NA KLUPI DINAMA: Jovičević uskoro postaje bivši, Zoran Mamić vodi Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka?




Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.