Foto:Profimedia

BARCELONA TONE SVE DUBLJE! Piqueu nastradalo koljeno, a ovo je najgori start Barce u posljednjih 25 godina

Autor: Gordan Šojat

Ronald Koeman nije mogao imati lošiji start na klupi Barcelone, a to se samo pogoršalo na Estadio Wanda Metropolitano u subotu navečer jer su ponovno izgubili ovaj put od Atletica 1:0.

Katalonci su skupili samo 11 od 24 boda a u osam utakmica imaju tri pobjede, dva remija i tri poraza, što je loš početak za momčad koji planira osvojiti ​​naslov.

U Marci su tako izračunali kako je ovo najgora momčad Blaugrane u posljednjih 25 godina. Blaugrana nije imala tako loš start još od sezone 1995./96.

Slični problemi zadesili su Barcu u sezonama 2002/03 i 2003/04. Tada su, međutim, u prvih osam utakmica imali tri pobjede, tri remija i dva poraza, što im je donijelo 12 bodova, jedan više nego što je uspio skupiti Koeman. Tri poraza u osam utakmica puno je za Barcelonu.

A kako jedna nesreća ne dolazi sama pouzdani branič Pique teško je ozlijedio koljeno te mu se predviđa duga pauza.

“Zabrinut sam poput svakog trenera. Zbog zgusnutog rasporeda događaju se brojne ozljede i sada moramo čekati rezultate pretraga kako bismo znali koliko ga dugo neće biti. Trenutno ništa ne znam, ali logično da sam zabrinut”, rekao je Koeman za Diario AS nakon utakmice.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.