Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Barcelona na njega ne računa, ali traži astronomsku cifru za posudbu

Autor: Dražen Krajcar

Barcelona niti u sljedećoj sezoni ne računa na brazilskog veznjaka Philippea Coutinha (27), te je poručila svima koji su zainteresirani da ga dovedu na jednogodišnju posudbu da će morati platiti 9 milijuna eura naknade, te podmiriti Coutinhovu godišnju plaću od 11 milijuna eura.

Prema britanskim medijima, Tottenham je vrlo zainteresiran za Coutinha, ali nije spreman pokriti cjelokupni iznos njegove plaće, jer bi onda postao najbolje plaćeni igrač u klubu i nadmašio bi najboljeg strijelca Spursa Harryja Kanea.

Ovu sezonu Coutinho je proveo na posudbi u Bayernu, koji je nedavno objavio da neće otkupiti njegov ugovor za što bi Barci trebali platiti 120 milijuna eura.

Coutinho je skupo koštao Barcelonu, za njegov transfer iz Liverpoola u siječnju 2018. katalonska momčad je platila 160 milijuna eura odštete. No, brazilski nogometaš nije se uspio uklopiti i pokazao se kao najskuplji promašaj Barce.

JE LI OVO KRAJ ZA BALOTELLIJA? Nakon zadnjeg incidenta treneru se prelila čaša




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.