Screenshot

BARCA BRŽA I KONKRETNIJA OD LIVERPOOLA I ATLETICA! Mnogi smatraju da je on pravi napadač za budućnost!

Autor: G.I.Š.

Barcelona je potpisala mladog brazilskog nogometaša Gustava Maiu iz Sao Paula, a priča ima svoj početak i prije pandemije te u snažnoj dugogodišnjoj suradnji između ova dva legendarna kluba.

Barca je još ranije uplatila depozit od milijun eura za Gustava Maiju, koji za seniorski sastav Sao Paula nije skupio ni minutu. Maia je od strane skauta blaugrane očito pomno promotren i zaključeno je kako je on jedan od igrača u koje se isplati investirati s mogućim povratom u budućnosti. Nakon početnog milijuna eura “kapare”, Barca je uplatila još 3.5 milijuna kako bi u potpunosti isplatila Sao Paulo.

Maia je 19-godišnji napadač kojega se ocijenilo ubojitim u suparničkom kaznenom prostoru. Direktor Barce, Xavi Vilajoana već ga je ocijenio vrlo bitnim za budućnost, a vjerojatno će najprije negdje na posudbu.

Novo Barcino pojačanje je nastupalo za brazilsku U-16 i U-17 reprezentaciju, te će njegovom bivšem klubu pripast  i 30 posto od sljedećeg transfera. Marca je ranije pisala kako su ga u svojim redovima htjeli Liverpool i Atletico, ali i da su pregovori s Barcelonom počeli već u ožujku tako da Kloop i Simeone nisu imali baš neke šanse.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.