FOTO: Damir Krajac / CROPIX

BANDIĆ PONOVNO OBEĆAO STADION: ‘Ono što Dinamo i navijači žele, to ćemo napraviti’

Autor: Mario Lacković

Nakon dobrih rezultata GNK-a Dinamo Zagreba u Europi, ponovno je pokrenuto pitanje vezano uz stadion na Maksimiru. Priča je već poznata, to je bunar novca, a koliko god novaca utukli u njega, on i dalje liči na ruglo. Potaknut dobrim rezultatima kluba iz Maksimirske 128, Bandić je ponovno poručio:

“Ono što Dinamo i navijači budu htjeli, mi ćemo napraviti. Ako budu htjeli da to izrežemo i otpeljamo na Jakuševec i napravimo isti stadion tamo na istom mjestu veličine 25 do 30 tisuća ljudi, mi ćemo to napraviti. Ako budu željeli nešto drugo, onda ćemo to također zajedno napraviti.”

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Istaknuo je kako o tome očekuje pismo iz Dinama nakon uzvratne utakmice s norveškim Rosenborgom idući tjedan, dodavši kako je ponosan na sve što se trenutačno događa u zagrebačkom nogometnom klubu, posebno na rezultat koji postiže.

“Bjelica je uštimao taj orkestar savršeno, nema više intervencija s klupe, nema cirkusa. Gledatelji su se vratili na stadion jer kazalište bez publike nije kazalište, stadioni bez publike nemaju svrhu jer se igra pred publikom. Ponosan sam i kao gradonačelnik i kao peti počasni predsjednik Dinama u povijesti kluba”, dodao je Bandić.

Ponavljamo, sramota je da viceprvaci svijeta u nogometu nemaju stadion na kojemu bi mogli odigrati utakmice. Za razliku od bližih susjeda (Ferencvaroš), koji imaju prekrasan stadion na koji je igrati i doći gušt. Može se, samo je potrebno malo volje i želje.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.