Snimio: Damir Skomrlj / CROPIX

ARMADA U ŠOKU: Rijeka opet praznih šaka, još je dobro i prošla s osvojenim bodom

Autor: Andrija Kačić Karlin

Navijači Rijeke su u pravom šoku.  Naime, u utakmici  u 10. kola SuperSport HNL-a Rijeka i Šibenik su na Rujevici pred  nešto više od tri tisuće gledatelja odigrali bez golova.

Rijeka je ovim rezultatom produžila niz bez ligaške pobjede na čak devet kola, dok je Šibenik upisao već sedmi remi ove sezone.

Rijeka je na startu sezone na Šubićevcu pobijedila Šibenik sa 1-0, a potom nanizala čak devet kola bez pobjede. Nakon što je Dragan Tadić ispao je iz Europe, naslijedio ga je Fausto Budicin, međutim niti on nije dugo trajao pa je momčad s Rujevice preuzeo Talijan Serse Cosmi.

Talijan je na klupi Rijeke debitirao domaćim porazom od Osijeka (0-3), potom je stradao i od Hajduka na Poljudu (0-2), da bi sada remizirao protiv Šibenika. U tri susreta pod njegovim vodstvom Rijeka je osvojila jedan bod uz 0-5 razliku pogodaka.

Kasnije se još sastaju Lokomotiva i Dinamo.

“Modri” vode na ljestvici sa 25 bodova, Hajduk i Slaven Belupo imaju po 17 bodova, a Osijek i varaždin po 15. Šibenik je sedmi sa 10 bodova, dok je Rijeka pobjegla sa začelja, sada je deveta sa šest bodova. Posljednja Gorica ima pet bodova, ali i susret manje.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.