Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

ARMADA ODALA POČAST LEGENDI: Poruka s tribina oduševila mnoge!

Autor: Nino Matić

Sinonim za nogometni klub Rijeku i njihov vjerni pratitelj kroz pisanu riječ, i jedan od doajena novinarstva u Hrvatskoj Orlando Rivetti preminuo je prije četiri dana u 69. godini života.

Ponekad njegova rečenica ili misao nisu najbolje sjele kako ljudioma u klubu i igračima kluba s Kvarnera, tako i njegovim navijačima, vjernoj Armadi.

No upravo je Armada na večerašnjoj utakmici protiv Real Sociedada pokazala da unatoč svemu istinski poštuje i cijeni svoje velikane i lijepom porukom i skandiranjem odala počast riječkoj i hrvatskoj novinarskoj legendi s Kvarnera Orlandu Rivettiju.

‘Oni su jedina konstanta Rijeke, u njihovu ljubav prema klubu i gradu nema sumnje, stavljam ruku u vatru. I kada podivljaju…’ stajalo je na Armadinoj poruci koja je izmamila velilki pljesak svih na stadionu Rujevica.

Poruka je zapravo citat iz jedne Orlandove kolumne iz riječkog Novog lista koja je uprav bila posvećena upravo najvjernijim riječkim navijačima- Armadi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.