A TEK JE DOŠAO: Legenda Hajduka izgleda kako više ne stanuje na Grbavici

Autor: G.I.Š.

Blaž “Baka” Slišković izgleda kako više nije trener FK Željezničar nakon što je propustio je utakmicu s Veležom odigranu u srijedu, a nije se ni pojavio na današnjem treningu kluba s Grbavice.

Željo je u prošlom kolu gostovao u Mostaru gdje je igrao protiv Veleža, a u toj utakmici momčad s klupe nije vodio trener Blaž Slišković. Kako je tada priopćeno iz FK Željezničar, razlog njegovog odsustva bili su obiteljski problemi.

Nakon utakmice uslijedio je dan odmora ali “Baka” se nije pojavio ni na treningu Želje kojeg je umjesto njega vodio trener Almir Memić, a  koji ga je zamijenio i u susretu protiv Rođenih.

Vratio ključeve od stana

U javnosti se pojavila i informacija kako je Slišković vratio ključ stana koji je koristio nakon što je sredinom travnja preuzeo Željezničar, zbog čega se nagađa da su njegov angažman završiti prije kraja tekuće sezone.

Slišković je od travnja, nakon što je zamijenio Amara Osima ostvario loš rezultat, te je zapisao tri poraza i dva neodlučena rezultata koji očito nikoga u klubu nisu impresionirali, a Željo je tek 13. u prvenstvu.

Baka je do sada u BiH radio u Zrinjskom, s kojim je osvojio dvije titule prvaka te u Širokom Brijegu, ali i Hajduku kojeg je vodio 2004. i 2005. godine.




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.