A MOGUĆI PROTIVNICI HRVATSKE NA EURU SU…

Autor: J.V.H

Posljednjim kolom kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2020. riješene su još neke dvojbe. Njemačka je pobjedom protiv Sjeverne Irske (6:1) izgurala Francusku iz prve jakosne skupine, pa će svjetski prvaci činiti društvo viceprvacima svijeta u drugoj jakosnoj skupini.

Mogući protivnici Hrvatske iz prve jakosne skupine su Njemačka, Italija, Belgija, Engleska, Španjolska i Ukrajina. U trećoj grupi nalaze se Portugal, Turska, Danska, Austrija, Švedska i Češka. U četvrtoj jakosnoj skupini postavljeni su trenutno samo Wales i Finska, a preostale četiri reprezentacije saznat ćemo nakon dodatnih kvalifikacija.

U posljednjoj fazi kvalifikacija, putem Lige Nacija, dobit ćemo posljednje četiri momčadi koje će kompletirati broj od 24 reprezentacije za EURO.

Ždrijeb skupina za EURO održat će se 30. studenog u Bukureštu, a postavljena su i dva termina dodatnih kvalifikacija, 26. i 31. ožujka 2020. godine.

Autor:J.V.H
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.