Foto:instagramscreenshotjm

40.000 LJUDI NA STADIONU JE UTIHNULO: Liječnici su se borili za život navijača

Autor: G.I.Š.

Na jučerašnjoj utakmici Serie A između Rome i Spezie, koja je završila 2:0, u 30. minuti prvog poluvremena dogodila se jeziva stvar zbog kojeg su utihnule tribine Olimpica.

Naime Curva Sud, gdje se okupljaju najveći ultrasi Rome utihnula je iznenada pozlilo jednom navijaču domaćih, koji je na tribinama doživio zastoj rada srca.

Na svu sreću brzom intervencijom liječnika, koji su morali koristiti defibrilator, mladića su uspjeli reanimirati i hitno prevesti u obližnju bolnicu, u kojoj se i sada nalazi.

Mourinho poklanja jaknu




Trener Rome Jose Mourinho, kako i igrači Rome nisu znali što se događa, a danas kada je saznao o kakvom se skoro tragičnom događaju radilo oglasio se i Portugalac.

“Za taj slučaj sam saznao tek nakon utakmice. Nadam se da će sve biti u redu s tim navijačem. Može mi poslati svoju adresu. Ja ću mu pokloniti svoju jaknu da je može nositi kada idući put bude dolazio na stadion po ovakvoj hladnoći”, rekao je Portugalac.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.