SLUŽBENO JE! DESNICA IMA KANDIDATA ZA PANTOVČAK: Đapić skupio potpise

Autor: Dnevno

Predsjednik stranke Desno, Anto Đapić, potvrdio je kandidaturu za predsjednika države. Tim se povodom javnosti obratio priopćenjem, koje prenosimo u cijelosti.

“Potvrda kandidature za predsjednika Republike, s ovakvom potporom dijela hrvatskog naroda, kojemu smo mogli pristupiti, za mene je velika pobjeda. Ponosan sam jer sam tražio razum i hrabrost, oslanjao sam se svojim porukama na razum, a hrabrost ljudi koji su me podržali ističem zbog agresivne kampanje koja se protiv mene vodi godinama. Želim istaknuti da zbog logističkih ograničenja nismo mogli pristupiti tisućama Hrvata koji su nas ohrabrivali porukama, svima se njima ispričavam, a onima koji su mi dali svoj potpis se zahvaljujem.

Moja kandidatura je moćna potvrda stvarnih težnji uma i srca moga naroda, jer moj program, moji stavovi, moje poruke i politička odlučnost nazvati probleme njihovim imenom, državna je politika bez koje nema Hrvatske. Ja sam kandidat identiteta moga naroda, njegovih povijesnih korijena i svjedok hrvatske sadašnjosti. Bez jasnog identiteta, bez jasnog prepoznavanja suverenog prava na svoju narodnu slobodu i bez jasnog stava da te slobode nema bez identiteta i našega kršćanskog duha, nema ni opstanka hrvatskog naroda. Nema budućnosti. Moja politika u koju je utkana kompletna uloga predsjednika Republike je ultimativni stav da o hrvatskom imenu i prezimenu neće odlučivati neprijatelji našega naroda u Hrvatskoj i izvan Hrvatske. Moja vizija, cilj i državnički program je – o hrvatskom narodu odlučivat će Hrvati.  Tek tada i samo tada imat ćemo državu kojom ćemo se ponositi. Nikome neće biti lako osporiti nijednu moju tezu, a dobitak će za hrvatski narod biti suočiti ostale kandidate s tim stavovima, jer je to uvjet za odgovorno upravljanje svojom slobodom. Ja sam dobio prigodu izreći najvažnije poruke i rješenja, zahvalan sam na tome, to je za mene već sad pobjeda, jer te poruke će ohrabriti ljude i omogućiti im usporedbu i donošenje ispravne odluke”, rekao je Đapić.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.