Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

SAVEZNIK KOJI JOJ JE NAPRAVIO VELIKU USLUGU! Kolinda se pod hitno mora trgnuti! Ovo što radi je pogubno

Autor: Iva Međugorac

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sve se teže nosi s kampanjom za prosinačke izbore, na kojima će morati izboriti još jedan mandat i opstanak na Pantovčaku, a da predsjednici ta borba baš i ne ide po planu, potvrđuju i HDZ-ovci koji su stali uz nju.

“Ona se pogubila”, tvrdi niz naših sugovornika iz vladajuće stranke, koji potvrđuju da i njih šokiraju istupi koje javnosti servira hrvatska predsjednica. ”Očigledno ne shvaća na koju funkciju pretendira, prvo nas je zgrozila izjavom da bi Bandiću u zatvor nosila kolače, to je Plenkovića izludilo, izulo ga je iz cipela. Kome se točno time htjela dodvoriti, i što je željela postići nikome nije jasno, ali je jasno da je zbog toga izvrgnuta ruglu, i na tom polju nitko je ne može obraniti.

Lupila je i ostala živa, ne promišljajući o eventualnim posljedicama”, navode nadalje naši sugovornici, kojima je podjednako mučno sjela i epizoda Čokolinda, koja se odvila prije nekoliko dana kada je predsjednica posjetila Podravinu.

”Reći da proizvod nazovu Čokolinda, pa što je ona barbika ili predsjednica? To jedna državnica naprosto ne čini, ona je vrhovna zapovjednica jedne zemlje, kako joj je uopće pala na um ta ideja. Žena jednostavno gubi kompas, a gubimo ga i mi skupa s njom. Nejasno nam je koji je cilj njezinih poruka, vodi li ona samu sebe u propast”, pitaju se naši sugovornici, uz opasku da je predsjednici Grabar-Kitarović druženje s Bandićem ipak donijelo korist, premda ona to nije znala u potpunosti mudro iskoristiti.

”Bandićevo odgađanje rasprave o GUP-u i premještanje toga događaja za veljaču, svakako joj ide naruku, ona se time makla od potencijalnih sukoba i problema na tome polju, te polemike neće joj zasjeniti kampanju, ali kako je krenulo, ona zasjenjuje samu sebe. Hitno se mora trznuti i početi voditi državničku, a ne estradnjačku kampanju”, zaključuju naši sugovornici.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.