Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Premijer Plenković sarkastično o Milanoviću: Nećete vjerovati što mu je poručio

Autor: Dnevno

U prvom ovogodišnjem medijskom istupu na kojem je predstavio prioritete hrvatskog predsjedanja Europskom unijom premijer Andrej Plenković odgovorao je i na pitanja novinara oko predsjedničke kampanje koja je u punom jeku.

Na pitanje oko kritika čelnika SDP-a Davora Bernardića na HDZ kaže:

“Što se tiče čelnika oporbe, nekidan sam rekao da on ima kontinuirano jednu te istu pjesmicu, a to je bacati blato na HDZ i Vladu te lijepiti etiketu korupcije. To je pjesmica koju ponavlja nekada više, nekada manje.”

Za Zorana Milanovića kaže da konstantno laže o njemu i da je davanje glasa njemu davanje glasa nekome tko laže i tko je u kampanju ušao bijesan te da je riječ o čovjeku koji dijeli i polarizira Hrvatsku.

“On je očito najbolje što ljevica ima, a to puno govori i o njima kad su njega pronašli kao kandidata.” Otkrio je da će ga od sada zvati Zajedničar jer je tek sada otkrio zajedništvo.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.