PREDSJEDNICA ŠALJE TAJNE PORUKE: Što joj to piše na rukavu sakoa kojeg je odjenula na glasovanje?

Autor: dnevno/zg.info

Aktualna i potencijalno buduća predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, svoju je građansku dužnost obavila još jutros izašavši na drugi krug predsjedničkih izbora u pratnji svojega supruga Jakova Kitarovića.

Predsjednica rijetko kada donosi modne pogreške pa tako ni onaj izlazak nije bio iznimka. Za odlazak na biralište je izabrala sako brenda Etno butik Mara koji je poznat po tome da u svoju odjeću ukomponira i detalje iz hrvatske kulture i povijesti. Predsjednica je ljubiteljica domaćeg dizajna pa tako ne čudi da je i za ovu prigodu izabrala hrvatski dizajn s jakom porukom, piše zagreb.info.

Crni strukirani sako unikatnog ovratnika na svojim rukavima crvenim koncem ima na glagoljici ispisanu riječ ”ljubav”. Kolindi ovo nije prvi put da nosi ovaj sako pa je tako 2017. godine taj isti sako nosila u Beogradu kada je bila u posjeti srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

Šalje li na ovaj način skrivene poruke ili samo uživa u jednostavnom kroju i zanimljivom detalju, ne znamo.

”Danas je dan ponosa, slavi se demokracija. Svaki čovjek je važan i svaki glas je važan. Danas odlučujemo kakvu ćemo Hrvatsku imati idućih pet godina. Idemo zajedno graditi Hrvatsku koja će gledati unaprijed, a ne unatrag”, rekla je Kolinda nakon jutrošnjeg glasovanja i time pozvala građane da izađu na izbore.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Autor:dnevno/zg.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.