Boris Kovacev / CROPIX

(VIDEO) NA IZLASKU IZ STUDIJA HRT-a PREDSJEDNIČIN SAVJETNIK NAPAO MILANOVIĆA: ‘Sram vas bilo!’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović nakon izlaska sa sučeljavanja na HRT-u spomenuo je tvrtku koja je propala, a u kojoj je u Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar Kitarović. Nakon toga ga je verbalno napao savjetnik Tomislav Madžar.

“Sram vas bilo, i zbog takvog govora i zbog takvog izražavanja”, rekao je Madžar Milanoviću.

“Svatko ima pravo na svoj stil. Mislim da je puno toga što izgovori neprimjereno, nevezano uz temu, a same teme dotiče se vrlo površno. Što se tiče današnjeg sučeljavnaja, nije me ništa pogodilo, navikla sam na sve vrste vrijeđanja”, rekla je Kolinda Grabar Kitarović nakon sučeljavanja o Zoranu Milanoviću.

“Puno konstrukcija uopće ne stoji i sučeljavanje je bilo u redu, ali voljela bih da smo se više fokusirali na program i na to što ćemo napraviti za Hrvatsku i građane, a ne pitanja koja su gotova i na koja više ne možemo utjecati”, rekla je i dodala da je u Kontinental prijevozu bila par mjeseci te da nije primila nikakav novac.

Predsjednica nije komentirala incident, već su je ljudi iz njenog stožera odvukli.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.