Screenshot

KOLINDA SI OVOM IZJAVOM ‘PROPUCALA NOGU’: Zabezeknula birače mišljenjem o istospolnim parovima i usvajanju djece

Autor: s.v.

HRT sučeljavanje predsjedničkim kandidatima donijelo je niz “trik pitanja” na koje Zoran Milanović i Kolinda Grabar – Kitarović nisu mogli odgovarati neizravno.

Jedno od takvih pitanja, poprilično je zateklo konzervativnu predsjednicu i deklariranu vjernicu, a ticalo se posvajanja djece od strane istospolnih parova:

“Udomljavanje i posvajanje je u RH teško za bilo koga. Taj proces moramo olakšati i ubrzati, da djeca nisu u institucijama nego u obiteljima. Djeci je potrebaa obitelj, majka i otac, a interes djeteta je iznad svega. Ne znam koliko smo kao društvo spremni za usvajanje od strane istospolnih obitelji, ali presudu Upravnog suda treba poštivati”, kazala je Kolinda Gravar – Kitarović dajući tako do znanja da nema ništa protiv toga, što je prepoznao i protukandidat Zoran Milanović rekavši joj da je “liberalna”.

Autor:s.v.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.