Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Kolinda odbila poziv na debatu, Milanović dolazi samo ako dođe i ona!

Autor: dnevno.hr

N1 je za ove predsjedničke izbore odlučio dati priliku predsjedničkim kandidatima da, u različitim formatima, predstave sebe i svoje programe.

Poziv za sudjelovanje na debati koja se snima petkom poslijepodne dobili su Mislav Kolakušić, Zoran Milanović, Miroslav Škoro i Kolinda Grabar-Kitarović.

Iz stožera aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović urednici TNT-a Nataši Božić odgovorili su da neće doći zbog obveza u kampanji  te da im ne odgovara termin debate.

I dalje se čeka odgovor iz stožera Miroslava Škore i Zorana Milanovića.

Zoran Milanović se u ovome slaže s Mislavom Kolakušićem, naime dosad su više puta govorili da ne bježe od sučeljavanja, stoga se očekuje potvrda dolaska.

‘Jedino gdje možemo usporediti donekle programe koje imamo su sučeljavanja. Dakle, ja polažem svu nadu na sučeljavanja. Nikakve reklame nećemo imati, ni audio, ni vizualno, ni društvene mreže. Pozivam sve javne televizije da organiziraju sučeljavanje’, poručio je nedavno Kolakušić.

‘Debate nema zato što vi mediji niste inzistirali na tome, sad je kasno. Ja o tome govorim već dva, tri mjeseca, moja kampanja traje pet mjeseci i ne bih rekao da je kampanja dosadna. Jedino što predsjednica bježi po osnivačkim skupštinama HDZ-a s kolca i konopca’, poruka je predsjedničkog kandidata Milanovića koji je sam pozivao na debatu ostale predsjedničke kandidate.

Iz stožera Zorana Milanovića javljeno je  kako ‘Smatra da je debatu već trebalo održati, da je potrebna i važna, ali samo debata u kojoj će sudjelovati predsjednica države koja je kandidatkinja na izborima’.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.